Bolagsbildning och registreringsärenden 2017-06-28T18:11:14+00:00

VÅRA TJÄNSTER

Att starta ett företag är enkelt idag men det finns många frågor som du bör besvara innan du sparkar igång. Är affärsidén lönsam? Vilken bolagsform passar bäst för verksamheten? Finns det skattekonsekvenser?

BOLAGSBILDNING OCH REGISTRERINGSÄRENDEN

Vi hjälper dig gärna att välja rätt företagsform och vi kan även ta fram nödvändiga handlingar så att bolaget blir registrerat. Finns flera ägare och aktiva i det nya bolaget bör frågan om aktieägaravtal också ställas.

För att starta igång verksamheten måste man erhålla en F-skattesedel. Ska någon få lön från bolaget måste man registrera sig som arbetsgivare. Bedriver man en momspliktig verksamhet så ska momsregistrering ske. Vi kan ombesörja att alla registreringar hos Skatteverket blir klara så att verksamheten kan starta snabbt och enkelt.

Finns det behov av att låna pengar? Vi hjälper gärna till med att upprätta budgets och råder i vilken finansieringsform som kan passa bäst

Vi hjälper dig att komma igång med ditt företag

KONTAKTA OSS IDAG!

VAD VÅRA KUNDER TYCKER OM AREVENUE

“Bokföring och lönehantering har aldrig varit min starka sida och jag ångrar inte en minut att jag inledde ett samarbete med Arevenue. Tack vare Thomas kan jag nu fokusera mig på att göra det jag är bra på, att driva företaget.”stnadskrävande processer.”

PATRIK JÖNSSON, WEB SOLUTIONS AB

VÅR FILOSOFI – SAMFÖRSTÅND

Vi vet av erfarenhet att det bästa resultatet uppnås med bra och tydlig kommunikation från båda parter. Därför uppmanar vi alltid dig som kund att vara med och påverka och komma med förslag på lösningar.
Det är nämligen viktigt för oss att ni känner en trygghet och att ni litar på vår erfarenhet och kompetens,
inte enbart i revision, utan också i företagsekonomi och entreprenörskap.

Genom samförstånd skapar vi inte endast en bra relation och samspel, vi bygger även ett ömsesidigt förtroende och förhoppningsvis en långvarig och framgångsrik relation.