Nystartade företag 2017-06-28T14:32:55+00:00

NYSTARTADE FÖRETAG

Att driva ett nyetablerat företag är en enormt spännande och inspirerande resa men under resans gång uppstår många frågor. Stora som små. Hur ska jag utveckla mitt företag? Hur löser jag likviditetens eviga gissel? När vet jag om jag kan expandera?

Vi på Arevenue jobbar dagligen som bollplank för entreprenörer och företagsledare. Vi erbjuder tips, konkreta råd och kommer tillsammans med kunden fram till hur företaget bör drivas baserat på dess unika förutsättningar.

Nyckelordet som genomsyrar hela vår verksamhet är samförstånd, eftersom vi vet av erfarenhet att det bästa resultatet uppnås med bra och tydlig kommunikation från båda parter. Därför uppmanar vi alltid dig som kund att vara med och påverka och komma med förslag på lösningar. Det är nämligen viktigt för oss att ni känner en trygghet och att ni litar på vår erfarenhet och kompetens, inte enbart i revision, utan också i företagsekonomi och entreprenörskap.

2-2-5

Vi har mångårig erfarenhet som entreprenörer och har en ingående förståelse för problemställningar och möjligheter i den ädla konsten som ett entreprenörskap innebär. Efter många år i branschen har vi även byggt upp ett nätverk av samarbetspartners och kan därför erbjuda ett brett utbud av tjänster och expertis för att kunna möta just era specifika behov.

För ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.

KONTAKTA OSS IDAG!

Arevenue Journalen - förenklar ditt företagande