Du visar för närvarande 6 sätt för entreprenörer att öka effektiviteten

6 sätt för entreprenörer att öka effektiviteten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

En av de vanligaste superkrafterna vi som företagare nästan dagligen önskar är att öka vår effektivitet samtidigt som vi inte tvingas öka arbetsinsatsen. Visst låter det som en utopi? Med lite planering är det möjligt. Här är 6 sätt för entreprenörer att öka effektiviteten. 

 

1. Planera morgondagen idag

Ta 15 minuter innan arbetsdagens slut och planera morgondagens arbetsinsats. Skriv en lista på max 6 punkter med den viktigaste arbetsuppgiften högst på listan. När du nästa dag börjar gå igenom listan är det viktigt att du betar av arbetsuppgifterna i prioriteringsordning.

 

2. Sätt konkreta mål

Oavsett om du är en driven egenföretagare eller anställd så måste du sätta konkreta mål i din vardag. Vad är ditt mål med ditt arbete? Har du inga mål så arbetar du på tomgång och risken att du tappar motivation och driv är överhängande. Så sätt upp ett konkret mål med det du vill åstadkomma.

 

3. Minimera övertiden

Du blir inte mer effektiv för att du jobbar längre dagar och mer övertid. Det resulterar bara i att du sliter ut både kropp och knopp och dina arbetsrelaterade resultat blir i långa loppet lidande.

 

4. Lär dig koppla av

Ineffektivitet och en känsla av otillräcklighet på kontoret drabbar dig även på andra plan. Det är inte sällan dessa människor har problem att slappna av på kvällar, helger och semesterdagar.

 

5. Lär dig att delegera

Få saker suger mer tid och energi än att själv försöka hålla alla bollar i luften samtidigt. Börjar du inte delegera så kommer du aldrig att få bukt på dina effektivitetsproblem. Lägg ut uppdrag till frilansare eller konsulter via sociala medier eller kika på Elance.com. Du måste bara vara villig att släppa kontrollen.

 

6. Rör på dig!

Motion handlar inte enbart om att komma i form för sommarsäsongen. Motion är en fantastisk verklighetsflykt. Snöra på dig skorna, trä på dig badkläderna eller sätt dig på en cykel i 20 minuter (eller längre om du kan) om dagen så kommer du snabbt se fantastiska resultat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button call_text=”Vi förstår oss dina utmaningar. Vi är själva entreprenörer. ” title=”KONTAKTA OSS IDAG!” target=”_self” color=”btn-primary” icon=”none” size=”btn-large” position=”cta_align_bottom” css_animation=”appear” href=”https://arevenue.se/kontakt/”][/vc_column][/vc_row]

Thomas & Teamet

Arevenue grundades år 2007 av Thomas Appelgren som har varit verksam som egenföretagare i branschen sedan 1984. Därför har vi en ingående förståelse för problemställningar och möjligheter i den ädla konsten som ett entreprenörskap innebär. Efter många år i branschen har vi även byggt upp ett nätverk av samarbetspartners och kan därför erbjuda ett brett utbud av tjänster och expertis för att maximera din verksamhets potential.

Lämna ett svar